Mole Arkitekter_Photo Niels Nygaard_04_tilrettet2560x1480

Om os

MOLE arkitekter er en lille specialiseret tegnestue indenfor renoverings- og transformationsopgaver med fokus på faglighed og professionalisme i opgaverne og i samarbejdet med bygherrer og øvrige samarbejdspartnere.

Vi beskæftiger os med mange forskelligartede opgaver store som små, da vi ser mulighederne i alle typer af opgaver. Funktionalitet, detaljering og langtidsholdbarhed er vigtige parametre for os, og vi har altid fokus på det færdige resultat.

MOLE holder til i et kontorfællesskab på Frederiksberg med en række andre rådgivere.

Partnerkredsen tæller arkitekt Monique Kyhl (stifter), arkitekt Julie Wendt Nicolaisen, arkitekt Thomas Wille-Garvin og bygningskonstruktør Patrick Wernblad.

MOLE arkitekters fire partnere bidrager hver især med personlige erfaringer og stærke kompetencer, og gennem et solidt fællesskab supplerer vi hinanden indenfor renoveringsdiscipliner. Vi udvikler projekter gennem et tæt samarbejde med bygherre og er garant for en enkel og robust organisering af projekter. Vores organisering sikrer korte kommunikationsveje og entydige beslutningsgange.